Dagje werken op #LBD14 in de Grolsch Veste?

Word vraagbaak en aanspreekpunt voor Beheer je buurthuis

Print Friendly

Het LSA zoekt drie studenten die op 15 november, op de Landelijke Bewonersdag 2014, tekst en uitleg willen geven bij het project Beheer je buurthuis. Locatie: de Grolsch Veste in Enschede. Vijfenhalf uur werken, zeventig  euro verdienen, gratis lunch en je bent aanwezig bij een leerzame dag vol actuele onderwerpen!

Wat ga je doen?

De Landelijke Bewonersdag is een jaarlijks evenement waar zevenhonderd actieve bewoners op af komen. Dit jaar organiseert het LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) de dag in de Grolsch Veste in Enschede, het stadion van FC Twente. Via workshops, presentaties en stands maken bezoekers kennis met nieuwe projecten en gaan ze zelf aan de slag met zelfbeheer, buurtrechten, BewonersBedrijven en meer.

Het project Beheer je buurthuis heeft een eigen stand op de Landelijke Bewonersdag. Jij bent daar van 09:30 tot 15:00 uur aanwezig en staat bezoekers te woord over het project. Je gaat:

  • Vragen beantwoorden van bezoekers
  • Uitleg geven bij het project Beheer je buurthuis
  •  Laten zien wat bezoekers op de bijbehorende website kunnen vinden
  • Om input van bezoekers vragen

Vooraf krijg je per mail een briefing met informatie. Op het evenement zelf lopen we de vooraf alles door.

Wie zoeken we?

Jij bent representatief, leergierig en weet heldere uitleg te geven aan allerlei soorten mensen. Je pikt ons verhaal snel op en weet dat enthousiast door te vertellen aan de aanwezige bezoekers.

Wat levert het op?

Je bent van 09:30 tot 15:00 uur aan het werk in de Grolsch Veste in Enschede. Daarmee verdien je 70 euro plus reiskosten, uitgekeerd als vrijwilligersvergoeding. Tussendoor krijg je gratis lunch. Interesse? Neem contact op met het LSA via arthur@lsabewoners.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*