Doe de zelfbeheer-enquête!

Wat weet jij over zelfbeheer?

Doelgroep formuleren

Print Friendly

Wij willen weten wat jij weet over zelfbeheer. Ken je zelfbeheerprojecten in je directe omgeving? Ben je zelf actief betrokken bij zelfbeheer? Vind je het een positieve ontwikkeling dat steeds meer burgers, al dan niet gedwongen, het heft in eigen handen nemen om bijvoorbeeld een wijkaccommodatie te behoeden voor sluiting? Doe de enquête van het LSA en laat je mening horen!

Het LSA is een vereniging voor en van actieve bewoners. Maar hoe actief is actief? Zijn burgers bereid om panden, grond en hele projecten in zelfbeheer over te nemen? Om antwoord te geven op die vraag en een beeld te schetsen van zelfbeheer in Nederland, hebben we een korte enquête gemaakt. De enquête invullen kost je maximaal vijf minuten; de resultaten publiceren we binnenkort op Beheerjebuurthuis.nl en de website van het LSA.

Doe de enquête!

Zoals je misschien wel ziet hebben we de enquête ontwikkeld met behulp van de gratis online tool SurveyMonkey. Voor meer informatie over deze en andere handige digitale assistenten, lees je ons artikel over online tools voor zelfbeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*