Disclaimer

Print Friendly

Door deze webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en we doen ons best om deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van LSA. De informatie op Beheerjebuurthuis.nl is openbaar en overname van informatie van de website is toegestaan en wordt aangemoedigd, bij voorkeur met bronvermelding.

LSA is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen dan LSA worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. LSA heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

LSA, 2014